Mental träning

Föreläsningar & workshops ingår i priset för Trimresan

Alla som vill kommer kunna vara med på de mentalt stärkande TankeCoaching-passen och bygga upp din inre styrka (självkänsla, självförtroende), hitta ditt inre lugn och frigöra din skaparkraft för att uppnå det du vill.

Du som väljer att vara med på alla sex TankeCoaching-pass och dessutom gör övningarna som du får med från varje träff, kommer gå igenom hela kursen och få ett diplom i TankeCoaching & mental träning den sista dagen. Material (dokumentation & ljudfiler) ingår också så att du kan fortsätta med tanketräningen med dina favoritverktyg i ditt nya mentala gym när du kommer hem.

Här är rubrikerna på veckans pass i TankeCoaching/mental träning:

”Tankens kraft – 7 nycklar”
”Inre styrka genom affirmationer & och kraftfulla måbra-övningar”
”Meditationsskola”
”Hitta ditt vill och skapa ditt drömliv”
”Visualisering & mental action-träning”

Dessutom igår en del TankeCoaching i yogapassen och morgonpromenaderna.

Personlig TankeCoaching-session för dig som vill mer

Ta chansen att få extra stöd att komma framåt med din hälsa och din personliga utveckling! Under resan kommer det finnas tider för några av er som vill boka en F-EFT-session eller en kortare Personlig TankeCoaching. Vid välkomstminglet den första kvällen på Rhodos öppnar vi för dem som vill boka.

Personlig F-EFT-session med Helene eller Håkan, 60 min

Släpp taget om det som hindrar dig tankemässigt, känslomässigt eller fysiskt genom knackningstekniken F-EFT, som är en kombination av NLP (Neurolingvistisk programmering) och EFT (Emotional Freedom Technique). Få verktyg och inspiration att uppnå det du vill i livet!

F-EFT har visat sig vara en mycket effektiv metod för att släppa negativa känslor som bland annat oro, depression, frustration, fobier och för att släppa smärta. Det fungerar även till att förbättra prestationer eftersom problemet vanligtvis är energiblockeringar. Här kan du läsa mer om EFT och F-EFT: Om EFT och F-EFT.

Specialpris under Trimresan 2019: 400 kr/pers (ord. pris 800 kr).

Personlig TankeCoaching-session med Helene eller Håkan, 30 min

— Har du något du vill stärka upp? (Självkänsla, självförtroende, mod, inre lugn, målfokus, tillit etc)
— Har du något du vill hitta tillbaka till eller upptäcka? (Din glädje, livsenergi, inre lugn, ditt högre jag, ditt vill, ditt livssyfte? )
— Har du något du vill uppnå? (Balans i vardagen, dina dagliga vill, drömmar och mål etc)

Prova på kortare TankeCoaching 30 minuter, för att komma framåt mot dina vill.

Specialpris under Trimresan 2019: 200 kr/pers