Om oss

Teamet som anordnar Trim-resan 2019 och leder er genom veckan

Här kan du läsa om dem som anordnar Trim-resan 2019 och leder dig genom hela veckan – AnnaMaria, Helene, Håkan och Marcus. Dessutom har vi även med oss våra duktiga instruktörer Frida Törngren och Ramona Edlund Zwoch!

Anna-Maria och Marcus

AnnaMaria Andersson – gruppträningsinstruktör, hälsovägledare och delägare i Trim

AnnaMaria är spindeln i nätet när det gäller Trim-resan. Men självklart kan du fråga alla i Trimresan-teamet om du undrar något, men hon är den som styr upp det mesta när det gäller själva resan och bokningen.

AnnaMaria hittade träningsgolvet 1991 och aerobic blev då hennes stora passion. Sedan dess har hon aldrig lämnat instruktörsrollen och hon har haft alla möjliga pass. Bland annat body combat, step, TRX, styrka av olika slag, Box, Sh.bam, Mamma-barn grupper, barndans, barngympa och seniorklasser osv. AnnaMaria älskar verkligen att skapa träningsglädje och tycker det är lika roligt varje gång!

Vidare efter alla instruktörsutbildningar gick hon en hälsovägledarutbildning i 2 år och startade sedan ett gym i Hudiksvall. Gymmet drev hon med glädje och framgång i ca fyra år men då kärleken i Marcus hamnade 10 mil bort, så sålde hon gymmet och hamnade i Matfors. AnnaMaria och Marcus köpte tillsammans gymmet TRIM augusti 2018 som de nu driver och utvecklar med stor energi, mängder av idéer och stor lycka att hjälpa andra att hitta glädjen i träningen.

Hemsida: Trim

Helene Telin – bla mental tränare, tankecoach, sociolog, energicoach, föreläsare och utbildare.

Helene älskar verkligen sin heltidssysselsättning och ser det mer som en livsstil än ett arbete. Hon brinner för att få människor att förstå sin enastående skaparkraft och hjälpa dem att frigöra massor av slumrande potential. Ju mer vi alla kan leva från hjärtat, desto bättre kommer vi må och desto roligare blir livet! Hon har många egna erfarenheter och använder själv dagligen de verktyg som hon lär ut till andra.

Helene hjälper dig hitta ditt inre lugn och bygga upp din inre styrka. Om du vill så kan du säga hej då till svag självkänsla, svagt självförtroende stress och negativa triggers. Istället kan du säga välkommen till ett liv där du verkligen respekterar och värdesätter dig själv. En tillvaro där du väljer stärkande tankar och gör ännu mer av det som innerst inne får dig att må som allra bäst.

Förutom Helenes heltidsjobbet som föreläsare, utbildare, inspiratör och tankecoach så ägnar hon några kvällar i veckan åt Trim. Där är hon yogainstruktör och Afro Power Dance-instruktör.

Hemsidor: TankeCoaching Utbildning (för arbetsgivare) och 5dcoaching (för privatpersoner).

Håkan Berggren – tankecoach, föreläsare, utbildare, lic. mental tränare mm

Håkan kan hjälpa dig att styra ditt liv genom tankens kraft. Han har många exempel från sitt eget liv och han har föreläst och utbildat tusentals personer. Stora delar av världen känner till att våra automatiska tankar skapar livet men få gör jobbet för att skapa medvetet med tankens kraft. Vi i Norden verkar ha en betingad sanning att tankar inte har någon större skapande kraft. En orsak kan vara att vi inte pratar om att allt i dess minsta beståndsdel är energi och frekvenser.

Håkan utbildar, föreläser och coachar och kan berätta för dig hur du först hittar ett inspirerande mål/vill och sedan hur du gör för att uppnå det. Det är ingen slump att vissa människor lyckas och andra inte. Alla kan lyckas bara man följer vissa principer.

Han har en stor verktygslåda med mentala tekniker beroende på vad du vill uppnå. Några vanliga exempel som han kan hjälpa dig med:

-Våga göra något som du är blockerat nervös inför som exempel att prata inför grupp.
-Hantera tankar av stress så du automatiskt känner dig lugn och balanserad.
-Hitta ditt VILL, många tycker det är svårt att hitta sitt VILL.
-När du vet ditt VILL kan han hjälpa dig att uppnå det.
-Att må bättre oavsett hur du mår just nu.

Specialiteter:
-Föreläsa och inspirera till att börja tänka på vad man tänker. Man får alltid verktyg vid en föreläsning som man direkt kan börja använda för att uppnå ett ännu bättre liv.
-VILL-utvildningar som är en kickstart till att från och med nu styra resultatet dit du vill.
-Utbilda ledare och grupper i självledarskap. (En vanlig kommentar är, jag har gått många ledarutbildningar men aldrig det här. Det här borde man ha fått lära sig långt tidigare).

Hemsidor: TankeCoaching Utbildning (för arbetsgivare) och 5dcoaching (för privatpersoner).

Marcus Andersson –
gruppträningsinstruktör, spinninginstruktör och delägare i Trim

Marcus har alltid haft en förkärlek för konditionsidrotter. Cykling, skidåkning, orientering och löpning är några exempel. Men han har även sysslat med en del bollsporter i unga år så som ishockey, fotboll, innebandy och volleyboll. Nu driver han TRIM tillsammans med sin underbara fru AnnaMaria. Där har de boxpass tillsammans men han kör även spinningpass och andra konditions- och styrkepass.
”Känslan man får efter att ha kört ett hårt pass är oslagbar”, tycker Marcus!

Hemsida: Trim

Ramona Edlund Zwoch Gruppträningsinstruktör

Ramona är en sprudlande tjej som älskar att träna och inspirera andra. Hon gillar att utmana sig själv och andra i sin träning. På resan kommer Ramona att köra bla TRX, styrkefys, militärträning och jogging.

Frida Törngren Gruppträningsinstruktör

Frida är en glad tjej som får det enkla att bli roligt i träningen. Här på resan kommer Frida leda dig genom lättstyrka och lätt tabata.

Mia Moberg

Mia är inspirerande och glad tjej som älskar träning i olika former. Mia är bla hälsovägledare och massör och kommer under resan både massera och leda roliga styrkepass.

Per Moberg

Per är killen ni kommer få träffa på cyklarna. Både på spinningpassen och mountenbike turerna. Tillsammans med Marcus kommer de även bjuda på deras uppskattade temaklasser.