FAQ

På den här sidan fyller vi på med blandade frågor och svar som dyker upp inför resan i oktober 2019.

1.Behöver man vara vältränad för att åka på TRIM-resan?

Nej, det behöver man inte. Alla är med precis på så mycket som man känner för just för stunden. Ingen bokning eller kontroll. Hoppa in på det just du vill. Vissa dagar kanske man vill vara med på massor och en annan dag vill man ta det lite lugnt. Passen under veckan är mycket varierade och det finns något för alla – oavsett om man vill motionera lätt eller köra hårt. All träning är dessutom upplagd så att du ska kunna vara med på passet efter dina egna förutsättningar. Vi som instruktörer erbjuder vanligtvis också alternativa övningar för dem som vill göra något lättare/lugnare eller för dem som vill utmana sig själv lite extra och göra det lite tuffare.

2. Kan man åka ensam på resan?

Ja visst. Träningsresan passar precis lika bra om du reser ensam eller om du åker med en vän. Vi lägger stor vikt på att resan ska bli social för dem som vill, så att man också kan lära känna varandra mellan passen. Eftersom man bor i del av dubbelrum, så kommer du att få en plats med någon person som du kommer lära känna.

3. Måste man vara kund hos er för att få boka och följa med?

Nej, det behöver du inte. Alla som vill är välkomna att boka plats på resan så länge vi har platser kvar. Begränsat antal platser. Först till kvarn.

4. Hur betalar man?

Betalningen sker delvis till TUI och delvis till oss på Trimresan (till TRIM). Info om bokning, betalning och avbokning hittar du under fliken Resefakta.